biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

Serie A Lazio - Brescia 1-0

Publicerad 2016-07-15 18:57:05 i Allmänt,

Lazio hade massor av lägen i första halvlek. Bland annat en riktigt fin frispark av Zarate och ett läge nära mål för Floccari som en Bresciaback räddade då han låg på rygg och fick bollen på foten. 1-0 gjordes i 45 minuten av Stefano Mauri. Ett mycket fint mål med ljupledspass av il profeto Hernanes.

Andra halvleken började Lazio väldigt defensivt och bjöd in Brescia som inte alls spelade bra. I 59 minuten bytte Reja ut Hernanes och satte in Bresciano, vilket var ett tydligt tecken på att nu skall försvaras. Direkt efter gjorde Muslera en riktigt bra räddning på ett distansskott från högerkanten. I 64 minuten byttes Rocchi in mot Zarate, sekvensen innan skulle Lazio haft en straff då en Bresciaspelare fick bollen på armen i straffområdet. Domaren fria. Skulle varit jävligt skönt med 2-0 där. I 73 minuten hade Ledesma ett riktigt tungt skott som Brescias målvakt räddade. Direkt efter blev Bresciaspelaren Diamanti utvisad efter sitt andra gula kort pga en tackling på Bresciano. I 85 byttes Pasquale Foggia in i stället för Floccari. Sista minuterna höll Lazio bara undan och lirade runt Bresciaspelarna. Forza Societa Sportiva Lazio!

1-0 45' Stefano Mauri