biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

PSG : I ärlighetens namn !

Publicerad 2019-08-01 19:41:00 i Allmänt,

"klubben har ingen pengar…!"

Alla känner till Zlatans metoder när han vill lämna en klubb: i Ajax bråkade han med Van Deer Vart för att bli såld till Juve, i Juve vägrade han spela försäsongsmatcher och bråkade med tränaren för att bli såld till Inter, i Inter hotade han ledningen om att förstöra laget om dem inte accepterar Barcas bud, i Barca hotade han att skapa stora problem för tränaren om han inte bli såld till Milan… Och när han kritiserade Milan och sa att klubben har inga pengar var det nog ett spel för att tvinga fram en försäljning. Det fick mig att fundera ännu mer i dessa banor när Raiola sa efter PSG-affären att det hela började i slutet av januari!!! Därför, som bäst betald i klubben, var "att göra narr av Berlusconis ekonomiska krafter", det bästa draget för en försäljning.

Ingen vet anledning till varför dessa 2 blev sålda från klubben. Galliani har valt att inte kommentera anledningen, T. Silva spelar uppskärrad och Zlatan säger att det var hans eget val! Därför anser jag att alla dem ovanstående punkter har spelat sin lilla roll i försäljningen av Zlatan & Silva.

Jag förstår att många av er, milanister, är både besvikna och förvirrade men AC Milans ledning har en erfarenhet som ingen annan klubb har i världen. De har säkert sina egna vettiga anledningar och kommer inte att köra klubben till botten.

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela