biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

En säsong att glömma !

Publicerad 2017-06-26 19:51:00 i Allmänt,

En skadelista som innehöll en startelva veckan in veckan ut, bortdömda korrekta mål och lindomarna som var blinda. Detta medverkande ”krafter” gör att jag vill glömma säsongen 16/17 så fort som möjligt. Här kommer summering av den förbannade säsongen.

Milan drar igång försäsongen för 2015/2016 på måndag (den 9:e juli) så det passar bra att för sista gången ta upp det väsentliga med föregående säsongen. Det som sitter djupt hos mig är följande:

Skadelistan !

Vem tar skulden för skadelistan som var ONE OF THE KIND för Milan ? Efter nyår var vi, milanister, glada om Milan kunde starta med 4 ordinarie mittfältare. 3 orsaker har varit aktuella i slutet av säsongen: 1- Allegris träningsmetoder, 2- San Siros gräsmatta & 3- MilanLab.

Det är skönt och se att ledningen har tagit action mot dessa bevekelsegrunder: 1- Allegri kommer att förminska fysträningar under försäsongen samt under säsongen, 2- tillsammans med Inter har man kommit överens om att byta gräsmattan till samma gräsmatta som Real & Arsenal använder & 3- Galliani fick nog med den huvudansvarige i MilanLab och bytte honom mot 2 nya (en från USA & den andra från Brasilien).

Blinda linjedomare !

Kommentar överflödig! Orkar inte skriva ner dem igen. Sammanfattningsvis kan jag skriva att AC Milan blev rånade med ca 10p under dem viktiga omgångar av säsongen! Fan ta dem, men kom ihåg en sak: WHAT GOES AROUND…COMES AROUND !

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela