biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

Bojkottar resten av säsongen 2

Publicerad 2019-06-08 19:24:00 i Allmänt,

Jag har svårt att se att Juve ligger rättvis 1.a i tabellen, även om dem spelar en fin fotboll just nu i Italien. Små detaljer avgör mycket och Milan har inte haft dem på sin sida medan Juve har haft allt på sin sida. Från skadefri trupp till hjälpande hand från domare.

Jag förstår juvefansen glädje och med tanke på vad dem har fått gå genom (en vinklad calciopoli 06) så har dem rätt till liga titeln. Men dem i sin tur bör förstå våran, alla milanisters, frustation. För oss känns det som att Juve har FÅTT ligan, trots det förlustfria säsongen samt stundtals bländande fotboll.

Jag är väldigt frustrerad och längtar efter att den här förbannade säsongen tar slut. Och eftersom omgång efter omgång så har jag fått uppleva samma orättvisa så har jag bestämt mig för att sluta tråka ut er, mina läsare, med mina upprepande klagomål över domarna, och lägga min energi på något annat än att reflektera över det senaste resultatet i ligan.

Istället kommer jag använda kommande veckor att ta upp lite information inför sommarens mercato. Jag kommer skriva om dem 10 spelare vars kontrakt går ut 1.a juni, Patos vara eller icke vara i klubben och det som behövs för att förstärka inom truppen.

Jag hoppas att ni förstår min frustation och anledning till min bojkottning av dem resterande matcherna i serie A. Jag menar hur kul är det och skriva något om det som är redan fastställd? Lika bra och ta upp andra mer intressanta ämne.

Glöm ej att kommentera och dela med er åsikter och känslor som ni har kring det jag skriver. Men kom ihåg att dessa ord är mina åsikter och världen vore en väldigt tråkig plats om alla skulle tycka/känna likadant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela