biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

Om du var Berlusconi, vad hade du gjort ?

Publicerad 2017-12-09 13:57:00 i Allmänt,

Nu när den förbannade säsongen är över så väntar oss fansen mercato sommaren 2012. Men hur tänker ledningen ? Och hur hade du reagerat om du hade varit den som tar det slutliga beslutet under kommande mercato för AC Milan ?

Det finns ingen fotbollsfan i världen som inte gillar sommarens transfermarknad där man kan drömma om den perfekta värvningen och ha förhoppningar om att bli av med dem man inte vill ha kvar i truppen.

Nu är Milan en av dem klubbar som kommer att ha en väldigt BUSY sommar med över 10 spelare som klubben måste ta ställning till när det gäller nästa säsong. Lägg till dem eventuella värvningar och dem spelarna som har varit inlånade & utlånade, så ser ni att Milans ledning har en del att fixa från och med 14 maj.

Galliani har t o m sagt att från och med idag (tisdag 8/5) så är hans kontor öppet för förhandlingar för alla aktuella fall.

ag ska ge er, mina kära läsare, chansen att vara den som bestämmer över den här mercato. Jag ska lägga upp dem aktuella spelarna som klubben måste ta itu med och vill gärna veta hur man ska lösa dem eventuella tomma platser som kvarstår.

Observera att siffran i parentes är beloppet som redovisar hur många MILJONER spelarna tjänar per år i EURO hos Milan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela