biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

Min sorgligaste fotbollsdag

Publicerad 2018-05-20 15:59:00 i Allmänt,

Seedorf

Inter ledde med 2-0 och 1.a halvleken var över. Det satt en interisti framför mig i en sportbar som retade oss milanister som fan. Han hade tippat 3-0, 4-0 till Inter och var hur säkert som helst på sin lapp. Sen började andra halvleken och matchen avslutades med 3-2 målet från Seedorf som fick oss milansister att explodera. Vilken känsla! Jag ryser i hela kroppen när jag skriver ner dessa meningar. Ett minne för livet : https://www.futboltecnic.com !

Inzaghi

Pippo fick ut några tårar från mig den 23:e maj 2007 när han hjälpte laget att ta sin vendetta mot Liverpool i Aten. Efter Istanbul matchen kunde endast en rematch ta bort bitterheten som man hade efter den makalösa vändningen Pool gjorde i Turkiet. Och när Pippo rullade in 2-0 målet i Aten rann det några glädjetårar från mina ögon. Jag kommer verkligen sakna hans målgest som är unik. Ett minne för livet!

Nesta

Ett minne var just den dagen han skrev på för Milan som jag nämnde innan, men det som jag kommer alltid ha i åtanke när det gäller Nesta är hans underbara spelförståelse och eleganta brytningar. En av moderntids bästa mittbackar. Milan kommer ha det svårt med att fylla hans plats. Jag kände mig aldrig orolig när han startade för Milan. Den känslan kommer jag att sakna. Ett minne för livet!

Tack för allt och för alla dem titlar som dessa hjältar hjälpte till klubben att erövra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela