biancoblusvedese.blogg.se

sport och spel

Inter står inför ett dilemma - 2

Publicerad 2020-05-31 16:52:00 i Allmänt,

Observera att Inter måste vinna för att ha kvar hoppet om 3:e platsen som ger avancemang för spel i CL för nästa säsong.

Inte ens ORMEN (Moratti) hade ett svar när frågan ställdes mot honom. Det enda han kunde få ut var: "oavsett resultat, så kommer det betyda att vi har hjälpt ett av dem". Tro mig att det svider som fan hos honom att säga sanningen. Några Interspelare har sagt att dem vill ge fansen något att fira (en till derbyvinst) efter denna elände säsongen.

Juventus ställer sig mot Cagliari och i en VANLIG säsong så skulle chansen har varit stor att Juve tappar poäng men eftersom den här säsongen har varit, ONE OF THE KIND, så bör man vara förbered för något utöver det vanliga inför dem återstående 2 omgångar. Min tips: se upp för LINJEDOMARNA!

Vad säger ni (Juve, Inter & Milan fans)? Hur kommer Inter ställa sig inför uppgiften? Och hur slutar den här förbannade säsongen? Jag skulle uppskatta eran kommentar här i slutet av mitt inlägg så att alla andra kan se hur DU/Ni känner inför Milanoderbyt.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela